Επενδύσεις

Η επένδυση είναι ίσως η κατηγορία που συναντάμε και βλέπουμε πιο συχνά σε ένα εσωτερικό αλλά και εξωτερικό περιβάλλον. Παράγεται από πιστοποιημένες πρώτες ύλες, κυρίως σκανδιναβικό ξύλο, με σύγχρονη τεχνολογία και έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία υψηλής ποιότητας ταβανιών, πατωμάτων, κουφωμάτων, επενδύσεων εξωτερικού χώρου κ.ά.

kappawood-floor-t1

Ταβάνια – Πατώματα

Τα ταβάνια και τα πατώματα παράγονται από ξύλο Πεύκης και Ελατής με μικρούς και όσο το δυνατόν λιγότερους ρόζους έπειτα από διαλογή στο εργοστάσιο παραγωγής.

Η διαδικασία αυτή δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε όσους χρησιμοποιούν το ξύλο για την διακόσμηση του χώρου τους ώστε να είναι ευχάριστο και άνετο το περιβάλλον που ζουν.

Κορνίζες - Σοβατεπί

Τα σοβατεπί και οι κορνίζες κατ’ επέκταση αποτελούν τα στοιχεία που συμπληρώνουν και διακοσμούν όλα τα είδη των δομών και επεξεργασίας ξύλου και ιδιαίτερα τα ταβάνια και τα πατώματα.

Παράγονται από υψηλής ποιότητας ξυλείας και σύγχρονη τεχνολογία επεξεργασίας. Διατίθενται σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις.

kappawood - frames
kappawood-sanides

Καδρόνια - Σανίδες

Για την συμπλήρωση των πατωμάτων και των ταβανιών είναι απαραίτητα τα καδρόνια ώστε το πάτωμα να είναι ανθεκτικό και σταθερό. Οι σανίδες χρησιμοποιούνται κυρίως στην κατασκευή της στέγης.

Παράγονται σε διαφορετικό μέγεθος και διάσταση, πλανισμένα ή απλάνιστα πλήρως βαμμένα, με υψηλής ποιότητας χρωστικές ουσίες που προστατεύουν το ξύλο από το σαράκι και τα έντομα.

Deck

Το deck είναι προϊόν με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που κατασκευάζεται από την ποιοτική μαλακή ξυλεία Σκανδιναβίας και τροπική ξυλεία.

Χρησιμοποιούνται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, όπως πισίνες, βεράντες και κήπους.

kappawood-deck