ΠΡΟΦΙΛ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

H εταιρία

Η εταιρεία kappawood ΑΦΟΙ ΚΩΤΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο Εμπόριο Ξυλείας και προϊόντων ξύλου, με έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων. Είναι μια καινούρια εταιρεία, με φρέσκες ιδέες, όρεξη και αγάπη για το αντικείμενο. Δυο από τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι η μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και η άμεση εξυπηρέτηση.

Τα προϊόντα της προέρχονται κυρίως από τις Σκανδιναβικές χώρες (με βασική προϋπόθεση την άριστη ποιότητα), όπως η ξυλεία στέγης (πλανισμένη και απλάνιστη), οι κολώνες και οι επενδύσεις. Στις επενδύσεις ανήκουν τα ταβάνια, τα πατώματα, τα deck, οι επενδύσεις εσωτερικού και εξωτερικού τοίχου, καθώς και η στρογγυλή.

Επίσης, στην ιδία κατηγορία ανήκουν οι κορνίζες, οι γωνιοκορνίζες και τα σοβατεπί. Στην ποικιλία των προϊόντων συμπεριλαμβάνονται τα βιομηχανικά είδη όπως οι μελαμίνες, οι πάγκοι και τα επενδεδυμένα. Ένα άλλο κομμάτι κατέχει και η τροπική ξυλεία με κύρια ξύλα το Iroko, το Niagon, το Meranti και το Okume. Την γκάμα ολοκληρώνουν τα OSB, τα κόντρα πλακέ και τα πέλλετ.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας  καλύπτουν τις ανάγκες τις εγχώριας αγοράς αλλά και του εξωτερικού με τεράστια γκάμα προϊόντων :

Τροπική Ξυλεία

Ξυλεία

Επενδύσεις

Βιομηχανικά Προϊόντα

Πέλλετ

Λοιπή Ξυλεία

Προσφέρουμε κάθε είδους λύσεις  & εφαρμογές, καλύπτοντας σύνθετες & ειδικές ανάγκες.

ΑΦΟΙ ΚΩΤΣΙΑ Ο.Ε.

Partners Logo

Partners

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Δεν υπάρχουν αντικείμενα στο καλάθι σας.
x

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική Προστασίας Προσωπικού Απορρήτου του kappawood.gr

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι Όροι Χρήσης & Προσωπικά δεδομένα