ΝΕΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Δελτίο Τύπου Χορηγία για την κατασκευή Ηλεκτροκίνητου Μονοθέσιου

Δελτίο Τύπου ΧορηγίαςAristotle University Racing Team Electric (Aristurtle)-Η εταιρία ξυλείας ''ΑΦΟΙ ΚΩΤΣΙΑ Ο.Ε.’’ με διακριτικό τίτλο ''’kappawood’’ με τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας κ. Ευάγγελο Κώτσια είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία χορηγίας με την κ. Δήμητρα Παπαδοπούλου μέλος τμήματος Marketing, Management & Design στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την κατασκευή του 2ου Ηλεκτροκίνητου Μονοθέσιου  από την ομάδα Aristurtle. Το χορηγικό πακέτο θα .

ΤΟ ΞΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΕ

Συντήρηση ξύλινου πατώματος  ας λύσουμε την παρεξήγηση Το ξύλινο πάτωμα (όπως και όλα με το πέρασμα του χρόνου) μετά από κάποια χρόνια αρχίζει να παρουσιάζει σημεία φθοράς. Θα παρατηρήσουμε ότι έχει χάσει τη λάμψη που είχε στην αρχή, μπορεί να έχει  γρατζουνιές και ίσως να έχει αρχίσει να εμφανίζει μαύρα σημεία. Στην περίπτωση αυτή το πάτωμά μας χρειάζεται συντήρηση δηλ. τρίψιμο και γυάλισμα. Το βερνίκι αποτελεί την προστασία του ξύλου.  Όταν αυτό έχει φθαρεί .

Ο «ΑΔΩΝΙΣ» ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ένα πεύκο που βρέθηκε πρόσφατα στην Πίνδο και χρονολογήθηκε με σχετική ακρίβεια στα 1.075 χρόνια, το καθιστά «το γηραιότερο γνωστό εν ζωή δέντρο στην Ευρώπη». Πρόκειται για μια πεύκη λευκόδερμος (Pinus heldreichii), είδος γνωστό και ως ρόμπολο, το οποίο βρέθηκε από διεθνή ερευνητική ομάδα ψηλά στην οροσειρά της Πίνδου, και βαφτίστηκε ανεπίσημα «Άδωνις». Στην ίδια περιοχή βρέθηκαν επίσης «περισσότερα από μια ντουζίνα» άλλα ρόμπολα με ηλικία που κυμαίνεται στη μία χιλιετία. «Είναι αξιοθαύμαστο το .

5 ΕΙΔΗ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ

Δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τη βελανιδιά από την κερασιά, και ποια να προτιμήσετε για τον δικό σας χώρο; Δείτε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πλέον χρησιμοποιημένο οικιακό υλικό: το ξύλο. Μπορεί να το προσπερνάτε, αλλά υπάρχει παντού: από τα έπιπλα και το δάπεδο μέχρι τα διακοσμητικά αντικείμενα και τα ντουλάπια της κουζίνας. Ο λόγος, φυσικά, για το ξύλο – το πλέον συνηθισμένο φυσικό υλικό. Για να μην σας πιάσουν αδιάβαστους, εμείς .

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΞΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΑΟΥΛΟΒΝΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΑΧΕΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΡΥΔΙΑΣ Θεωρείται μια πολλά υποσχόμενη δενδρώδης καλλιέργεια με σκοπό την παραγωγή ενός πανάκριβου ξύλου που αναπτύσσεται με μεγάλη ταχύτητα. Η παουλόβνια είναι ένα δένδρο φυλλοβόλο που χρειάζεται ελάχιστη φροντίδα, ενώ δεν απαιτείται μεγάλη αρχική επένδυση για την εγκατάστασή της. Οπως επισημαίνει ο γεωπόνος Κάσσανδρος Γάτσιος, η παουλόβνια αποτελεί το πιο ταχέως αναπτυσσόμενο φυτό στον κόσμο και .
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Δεν υπάρχουν αντικείμενα στο καλάθι σας.
x

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική Προστασίας Προσωπικού Απορρήτου του kappawood.gr

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι Όροι Χρήσης & Προσωπικά δεδομένα