Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου Χορηγία για την κατασκευή Ηλεκτροκίνητου Μονοθέσιου

Δελτίο Τύπου Χορηγίας

Aristotle University Racing Team Electric (Aristurtle)

Η εταιρία ξυλείας ΑΦΟΙ ΚΩΤΣΙΑ Ο.Ε.’’ με διακριτικό τίτλο ”’kappawood’ με τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων & Marketing της εταιρίας κ. Ευάγγελο Κώτσια είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία χορηγίας με την κ. Δήμητρα Παπαδοπούλου μέλος τμήματος Marketing, Management & Design στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την κατασκευή του 2ου Ηλεκτροκίνητου Μονοθέσιου  από την ομάδα Aristurtle.

 

kappawood-news-picture-electra2

Το χορηγικό πακέτο θα ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου 2017 και θα συνεχιστεί τμηματικά έως και την ολοκλήρωση, του προγράμματος. Το 1ο πακέτο περιλαμβάνει δώδεκα (12) γυμνά φύλλα mdf διάστασης 3.05×1.85×19. Στη συνέχεια της συνεργασίας θα υπάρξουν και άλλα πακέτα υλικών, τα οποία θα εξαρτώνται από τις ανάγκες του τμήματος.

Η διαδικασία της συνεργασίας ανάμεσα στην εταιρία μας και το τμήμα του πανεπιστημίου θα ολοκληρωθεί με την αποτύπωση του λογότυπου της εταιρίας μας επάνω στο μονοθέσιο αυτοκίνητο.

kappawood-news-picture-electra3

Η ομάδα Aristurtle έχει πάρει μέρος σε τρεις ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς με σημαντικές επιτυχίες. Το 2014 συμμετείχε στην Formula Student Italy ATA 2014 κατετάγη 4η στην γενική κατάταξη. Το 2015 συμμετείχε στον διαγωνισμό της Formula Student (UK) 2015 και κατάφερε να καταταγεί 3η στην γενική κατάταξη. Το 2016 έλαβε μέρος στο διαγωνισμό της Formula Student Hungary 2016 απέσπασε την 5η θέση στο event του Business Presentation.

Η εταιρία ΑΦΟΙ Κώτσια Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας ξυλείας και προϊόντων ξύλου, με έδρα την Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων. Είναι μια καινούρια εταιρία με φρέσκες ιδέες, όρεξη και αγάπη για το αντικείμενο.  Δυο από τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι  η μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και η άμεση εξυπηρέτηση.

Τα προϊόντα της προέρχονται κυρίως από τις Σκανδιναβικές χώρες (με βασική προϋπόθεση την άριστη ποιότητα) όπως η ξυλεία στέγης (πλανισμένη και απλάνιστη), οι κολώνες και οι επενδύσεις. Στις επενδύσεις ανήκουν τα ταβάνια, τα πατώματα, τα deck, οι εσωτερικού και εξωτερικού τοίχου, καθώς και η στρογγυλή. Επίσης, στην ιδία κατηγορία ανήκουν οι κορνίζες, οι γωνιοκορνίζες και τα σοβατεπί. Στην ποικιλία των προϊόντων συμπεριλαμβάνονται τα  βιομηχανικά είδη όπως οι μελαμίνες, οι πάγκοι και τα επενδεδυμένα. Ένα άλλο κομμάτι κατέχει και η τροπική ξυλεία με κύρια ξυλά το Iroko, το Niangon, το Meranti και το  Okoume. Τη γκάμα ολοκληρώνουν τα OSB,  τα κόντρα πλακέ και τα πέλλετ.