ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

H εταιρία

Η εταιρεία kappawood ΑΦΟΙ ΚΩΤΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο Εμπόριο Ξυλείας και προϊόντων ξύλου, με έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων. Είναι μια καινούρια εταιρεία, με φρέσκες ιδέες, όρεξη και αγάπη για το αντικείμενο. Δυο από τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι η μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και η άμεση εξυπηρέτηση.

Τα προϊόντα της προέρχονται κυρίως από τις Σκανδιναβικές χώρες (με βασική προϋπόθεση την άριστη ποιότητα), όπως η ξυλεία στέγης (πλανισμένη και απλάνιστη), οι κολώνες και οι επενδύσεις. Στις επενδύσεις ανήκουν τα ταβάνια, τα πατώματα, τα deck, οι επενδύσεις εσωτερικού και εξωτερικού τοίχου, καθώς και η στρογγυλή.

Επίσης, στην ιδία κατηγορία ανήκουν οι κορνίζες, οι γωνιοκορνίζες και τα σοβατεπί. Στην ποικιλία των προϊόντων συμπεριλαμβάνονται τα βιομηχανικά είδη όπως οι μελαμίνες, οι πάγκοι και τα επενδεδυμένα. Ένα άλλο κομμάτι κατέχει και η τροπική ξυλεία με κύρια ξύλα το Iroko, το Niagon, το Meranti και το Okume. Την γκάμα ολοκληρώνουν τα OSB, τα κόντρα πλακέ και τα πέλλετ.

ΑΦΟΙ ΚΩΤΣΙΑ Ο.Ε.

Προσφέρουμε κάθε είδους λύσεις & εφαρμογές, καλύπτοντας σύνθετες & ειδικές ανάγκες.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας καλύπτουν τις ανάγκες τις εγχώριας αγοράς αλλά και του εξωτερικού με τεράστια γκάμα προϊόντων.

2017
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ
2500+
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
100+
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
2
ΓΡΑΦΕΙΑ
9
ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ
93
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ PROJECTS